Friday, November 21, 2008

kasi chance org lain plak

citer pasal politik sikit. tu Tok Dah dan Kak Jat. Ntah apa yang di borakkan tak tau lah. Tapi news hari ni kuar, kata Kak Jat nak lawan Tok Dah. Akhir nya berani jugak Kak Jat bersuara setelah sekian lama jadi "kak turut". Tok Dah kan dah lama berada di atas takhta , jadi kasi chance la org lain pulak merasa naik takhta. Orang pun dah jemu asyik2 orang yg sama jer kat atas takhta tu. Apa sangat la yg nak di pertahankan jawatan kalau sekadar nak nama, nak kuar paper?? ishhh...seeloknya Tok Dah dok umah dah, layan suami, main ngan cucu-cicit...kan bagus????

Apa pun gud luck la Kak Jat, moga suscess yer....


2 yang turut berpot-pet:

cikmas said...

hish...dua2 pun eden x suker... haha.. kat jat pun pilihanraya lalah wei..camnoo???

Casper a.k.a wifee en.atan said...

hehehehehehe..
tu la tapi kesian kat kak jat dah lama teringin tu