Tuesday, July 29, 2008

nothing to says





kenapa dan mengapa???


abang dan amin

kakak dan najmie


me, danish dan amzar


najmie


B, kakak dan danish

Semalam hantar member balik kat airport. dia datang bercuti. lepas tu balik umah. so balik umah tgk umah macam tongkang pecah. apa lagi ku berleter la pada budak2 tu. dah letih, perut lapar buat cam ni pulak mau angin kus2 tak datang.....

lepas makan per semua kuar ampai ken kat luar. lepas tu dok lepak sembang2 ngan hubby. pas tu...di pendekkan citer jiran sebelah ku bergaduh suami isteri. dah jiran nak tak nak kena la involve lagi pun si isteri sdg mengandung....tah la mungkin angin si isteri kureng elok maklum lah ngah sarat atau si suami yg kurang sabar??? malas nak amik tau punca sebenar cuma gi cool down jer dia org dah cakap soh bincang elok2 tu jer.

ntah lah heran jugak...masa bercinta kan men lagi, bila dah beranak pinak??? ini general dan bukan tuding telunjuk kepada sesiapa. ya la masa ngah bercinta dan belum di akad dan kabul kan..sanggup susah senang bersama. ya la kalau x mana sanggup minum segelas air share 2 org????? mungkin waktu tu tak terfikir tanggung jawab yg akan di galas bila dah bergelar suami-isteri, ibu dan ayah.

hubby dah pesan awal2 jgn sibuk2 pasal derang lagi. biarkan derang settle hal derang..kecuali kalau dah derang minta tolong. ya boleh..tapi kalau dah dekat umah dan bercakap hari2 naluri ni nak juga amik tahu. entahlah apa pun harap2 derang akan buat keputusan yg betul demi anak2.

ini ada a few pictures taken yerterday

Monday, July 28, 2008

post pic jer....maleh nk type


2nd bro...bang chik

princess..kira habih pueh ler leh main kat playground

apa cer??

aikk yg tua pun men jugak??? huahua huahuahuahua

nak jadik kapten ker

sunday xtvt...27/7/2008


my princess.....nur sara youhanees

doter n mummy..mana satu cute weh

my princess lagi...mmg suka bergambar

big bro....

the little one...danish

Friday, July 25, 2008

HaRI aNUgeRah CemERlaNG 10/7/2008-LUqman @tiFf






Dis year sekolah abg buat awal hari anugerah cemerlang. Abg dapat no 7 dan best dalam pelajaran terbaik Bhs Inggeris. Sama macam last year...abg dapat best juga dlm Bhs Inggeris. Tahniah abg..keep work hard dan InsyAllah u will be success nnt......
here the pic...battery camera dah tenat so pic pun x byk...

cerita-ceritit........


Ini kakak...satu2nya me punya anak perempuan. Tapi gelagat dia dah terikut-ikut macam abg2 nya.

danish yg dah boleh menyulur. tak kira kat mana dia nak masuk. dari awal lagi dia berkenan dgn selipar ijo tu....

dah jumpa selipar tu..yahuuuuu danish berjaya.....

my jewel...yg baju pink tu anak my neber..know what dia pun panggil me ibu....

Saturday, July 19, 2008

DAH LAMA.....

dah lama x blogging. bukan apa bz ya amay. bila nak blog jer adalah benda yang nak kena buat. Keje opis macam biasa. cuma sejak projek nak siap ni lagi rancak kebz-an tu. keje umah lagi la macam biasa.dgn kain x berlipat penun bakul, dgn sawang tak bersapu. aduhh x tau macam mana nak buat. dgn si kecik yg melekat macam koala. lagi x boleh nak buat keje umah.
last week my makngah datang umah dgn anak dia. my makngah ni kakak my mum...diff mother. kiranya sekarang ni my makngah jadi org tua lah bg adik beradik dia after tok wan ninggal 7 thn lepas.


last week juga bz dgn hari anugerah cemerlang my son yg sulung. x tau la apa motif sekolah dia wat hari anugerah cemerlang awal dis year. dan dah 2 thn juga my son dapat hadiah untuk best matapelajaran bhs inggeris. Ok lah tu. Perkembangan yg memberangsangkan....

nanti me tempek gambar my makngah, my son dapat hadiah. tenet hr ni mengong la pulak...slow motion

Wednesday, July 2, 2008

MY FAEZ NAJMIE

video

just picture too lazy nak type citer...