Wednesday, September 3, 2008

makan rojak dan laksa dan mee rebus jugerrr

bangchik lepas makan rojak dia makan mee rebus plakk
kakak bab bergambar mmg xcited
pic ni malam tu. abah pi htr ubat kat kawan dia yg dok kuarters demam..
danish yg lasak...w/pun dalam keterr


ok lepas jalan2 kat cable car..sggh makan rojak, laksa dan mee rebus kat pantai kok. dah bg warning awal2 jgn mandi or turun laut..sbb x bawak baju bekal. mujur hari tu air surut kalau x..warning ker amaran ker x dihiraukan...budak2 ni pantang nampak air...

ada lagi video clip rupanya

video

hah layan jerrr

video

jalan2 di hari 31 august 2008

amik gambar dulu...ni area oriental village..depan kedai juai ken baju
muka boring jer bila abah dok cakap kat hp..
danish pakai baju ijooo
danish dgn abah lagiiii
aksi akrobatik..layan jerrr
skool holiday hari tu x bawak bdak2 pi mana2 coz sy dan en.atan bekerja. jadik 31/8/2008 ni bayar balik la. bawak dia org gi jalan2 kat cable car. makan ice-cream pas tu balik sggh makan rojak dan laksa. habih citer. abg mmg beria-ia nak naik cable car. bgchik dan kakak pun sama. tapi abah x mo naik. takut agaknya. hehehehehe. abg provok abah, kata abah takut, tp abah buat derkk jer. mmg abah takut pun sebenarnya hehehehehe. so layan ler gambar nihh

danish dan abah. kat entrance nak masuk tgk rabbit dan rusa
abg dan achik bg rabbit makan
danish, abah dan rusa, ingatkan danish takut rupanya dia buat derrkk jer
rusa ni manja sebenarnya..tp danish takuttt
rusa yg manja...pic kakak x der sbb dia takut rusa ni gigit diaaa

salah satu pic rabbit yg sempat di ambilll
ingatkan danish geli rupanya layannnn
achik mmg suka rabbit ...
abg dan dua ekor rabbit yg kale white dan coklat siap nak bawak balik lgg...