Friday, October 10, 2008

bALoq Li@T

baloq liat sungguh?apa kebenda tu? kuih raya ka? bukan lahhh. baloq liat tu bg orang utara especially kedah ni...maknanya malas yang amat sangat. wokehh cukup explanation tentang makna baloq liat.

saya nak citer nih, yang saya ni baloq liat yang amat sangat lepaih coti qaya nih. masuk opis segan nak buat qeja daaa. uqat qajin tu tenggelam tang mana tak tau lah. gasakkk. memang saya baloq sungguh.nak buat qeja segan. yang saya tau baca blog. kui kui kui boleh plak gitu nooo. camna nak buek nii. nak kena mandi bunga ka nak bagi qajin ni??

2 yang turut berpot-pet:

* ayu * said...

lama x dengaq org sebut baloq..
huhuhuhu

i miss penang so so much!

Casper a.k.a wifee en.atan said...

hihihihihi ayu study kat penang ka dulu atau asal penang nihhh