Friday, October 10, 2008

sling beg

nih sling bag adidas. cantikk gak noooo
ni gucci..
hok ni prada la wehhh. tingat citer "the devil wear prada" dan citer white chick masa adegan kejor pencuri tu ayat dia lebey kureng camni "it's not a henbeg but its prada" correct me if i'm wrong

nih henbeg hadih kawan saya, sayang hang ..........


saya dah dapat henbeg baru sebelum raya ari tu. ok toche "kawan" yg sudi hadiah kan beg tu pada saya. saya suka sangat hoccay. murah la rezeki "kawan" saya tu. Sekarang saya nak beli sling bag. sebab saya kan ada danish yg baru 11 bulan tu. jadik kalo ada sling bag ni senang saya nak masukkan botol susu, tuala kecik, wet tissue , pampers 2 atau 3 keping dalam tu. senang. saya bukannya pesen nak merendeh jinjing beg susu ka apa. lagi pun danish ni keja dia melekat ngan saya jer. mana nak sangat ngan abah dia tu.

2 yang turut berpot-pet:

Nem0 o0h Nem0 said...

suka pakai sling beg cz senang dan mudah nk d bw kemana2..=p

Casper a.k.a wifee en.atan said...

ya betul tu nemo.