Wednesday, June 17, 2009

Tuesday, June 16, 2009

Warkah Terbuka Buat Casper


Salam Cas,Apa habaq Cas di sana? Kja berharap dan berdoa Cas di sana sihat walafiat dan dilindungi Allah swt sentiasa hendaknya.. Kja fhm Cas tentu dah tak larat nak bawak perut tu, tp sabaq je lah Cas.. takkan lari gunung dikejar.. Cukup masa, bila dah masak ranum akan bersalin jugak Cas akhirnya..Kja cukup tertarik dgn komen Cas pd n3 kja yg sebelum ni.. Cantik, menarik, tertarik, semmgnya da bomb..
Cas, mcmana Cas tau yg pakcik kja namanya Pcik Mood? Mungkinkah kita ini sepupu sepapat? Ataupun mgknkah kita ni adik beradik berlainan ayah? hahaha... MUNGKIN TIDAK!!! Tp MUNGKIN JUGA YA!!! Atau perlukah kja menjejaki kembali asal-usul keturunan keluarga kja? FYI, Cas, Pcik Mood ni sebenarnya suami kpd adik mak kja yg kja panggil Makcik.. Pcik Mood lah yg jadi penjamin biasiswa JPA kja dulu..
Daahhhhh.. kja tak nak tulis lagi dah.. Kja sj je nak habaq dkt Cas, yg serkap jarang Cas mengena!! Tp tetaplah kja blom ada mood nak menulis lagi.. sbb Pcik Mood kja tetap tak mai lagi!!Akhir kalam, jagalah diri Cas bebaik..
Dan jaga Abang tu terlebih2 baik sbb nanti kan ke Cas nak bg Abang kat kja, kan? kan kan kan? Cas dah ramai anak, tak baik tamak.. Elok bersedekah pd yg kurang.. Lagipun, Maktok kja (Maktok Cas jugak, ke? Kja dah KERILU nih!!) selalu berpesan, "org tamak selalu rugi, bagai anjing dgn bayang2..
"Salam kasih syg,-Kja-
Saya copypaste dari blog http://sufina2008.blogspot.com kak ja. Kak Ja kalau mengarang selamber jer, kelakar dan n3 dia tak perlu nak letak pic bagai. Saya suka terjah blog dia..
Pst: Kak Ja boleh buat novel lepas ni...cuba laaa

2 yang turut berpot-pet:

kak ja said...

Cas, nnt kja tulis novel.. tema tatau lagi, plot pun tatau, msg blom plan.. Tp yg dah plan, tajuk dia nnt:
SAYANG SI CASPER!!

hahaha...

Casper a.k.a wifee en.atan said...

mmmuuuahh kat kak ja...