Wednesday, June 17, 2009

pulut doyan

Pagi ni makan pulut durian. Kawan saya bawak. Dia tau saya dok ngidam pulut ni so dia bawak la. Adoii sedapnya. Alhamdulillah rezeki. Call En.Atan bg tau saya breakfast pulut durian, dia minta saya simpan sikit untuk dia. Jadi yg dalam bekas tu adalah untuk En.Atan, w/pun saya mmg rasa nak belasah secukupnya. Tapi memandangkan yg saya ni kena pantau makan manis2 ni maka niat saya terbantut. "POTENTIAL BIG BABY" nah terpampang dlm buku merah saya tu gynae tulis...


Jadi hasil makan pulut durian itu. Mengantuk sesangat. Ya muka saya ada lah sgt serabai dah gemuk...Mengantuk tak tau nak citer yer..kejap2 saya terlelap bila dgr pintu opis di tolak buka mata balik..adeiii i need kopi ais nowwwwwwwwwwwwwww

6 yang turut berpot-pet:

daela said...

alamak...sedapnya pulut doyan tu...nak jugak....ckp kat CA..tinggalkan sy sikit!!!

*ayu* said...

sedapnya kak ooii!!!!!!!

meleleh air liur ni hah..

Casper a.k.a wifee en.atan said...

dila dan ayu

tu la..mmg sedap..tapi hasilnya mengantuk giler. akak lari tidoq sat dlm bilik bos.

rasanya pulut tu dah selamat masuk dlm perut CA dan anak2 dia....

kak ja said...

Cas sama mcm kja.. kja pun ckp kalah dgn pulut..Kalau raya termkn lbh drp dua biji ketupat tu, alamat tak berayalah kja ari tu.. asyik menguap sj..

Casper a.k.a wifee en.atan said...

tu la kak ja
masuk2 ja pulut dlm perut ha mata pun mula lah kuyu...tak makan sedap dan gerammm

PUTUBAMBU said...

uish...sodapnya..!!