Thursday, June 18, 2009

hamadiamiahmah...

Semalam dapat purse baru tu dr bespren saya UMI. Suka ooo. Dekat nak bersalin ni dapat hadiah kira macam pembakar semangatlah. Purse ni dia beli kat Beijing masa dia ada trip ke sana. Cantik ok kaler hitam. Purse lama saya bg kat Kakak. Hahaha bukan main suka lagi cik kak sorang tu. Macam2 dah dia boh dalam tu dan last dia minta duit kat abah dia nak boh dlm tu. Abahnya kasi 2 ringgit tapi dia nak duit merah2 macam ibu. Adoii mana boleh...bila tak bagi sentap sekampung la dan terus masuk tidur.....pagi ni bgn nak ke sekolah mood dia dah ok dah...

To: UMI..
terima kasih byk2..sayang hang sangat2....hidup mesti ada give n take kan?? cayok-cayok

2 yang turut berpot-pet:

NORHAYATI BERAHIM said...

salam casper
wah..cantiknya purse tu..isk..dah lama sungguh tak ke china..he.he.he

Casper a.k.a wifee en.atan said...

salam kak yati
tu lah purse tu dari china..
syoknya bila leh jalan ke tempat orang