Friday, December 5, 2008

salam aidiladha

Salam aidiladha dari saya sekeluarga kepada semua. jika ada salah dah silap masa berblogging ni harap maafkan yer.

saya dah start cuti esok..jadik x de la citer terbaru wahhh macam blog i ni glemer..wakakakakakakaka.

kami plan nak balik kg..tapi cuti suami ku belum tau sama ada approved atau tidak. kalau tak balik kg maknanya 10/12 ni saya masuk keje balik la..kalau di approved kan saya masuk keje 12/12...hahahahahahah

okeh selamat hari raya semuaaaaaaaaaaaaaaa
pada yg balik kg berhati-hati di jalan raya, kalau letih stop rehat dulu jgn menggagahkan diri yer..jgn main mercun ekekekekek ada ke mercun raya haji ni...

2 yang turut berpot-pet:

BigMouth said...

smlt hari raye casper.... Dapat approval ke cuti tu....hehehehe

*ayu* said...

salam aidiladha kak..
muah muah!