Monday, November 10, 2008

sekitar birthday danish

buat bday danish hari jumaat. syer ngan anak member. sebenarnya danish lahir 14/11 jadik kahmis ni baru dia cukup setahun. tak per la kira advance la ni. pic tak bnyk sbb photographer sibuk melayan budak2.


nih kek si alisya, anak kawan saya

tu pic saya yg muka sememeh, sebelah tu bespren saya.

nih la danish dan kakak alisya masa cake cutting, mula tu nak cari kek yg ada pic pokemon ka , tom n jerry ker tapi tak der..so amik la yg bunga2 biasa tu. tapi nampak tak tak tangan danish tu...dia dah tak sabar dia gi pegang bunga krim tu hah selebet tangan diaaa


masa ni dia tak pegang bunga tu lagik...dok heran awat org ramai la kott.



ini ler kek danish. simple jer...




5 yang turut berpot-pet:

daela said...

sedapnya kek...danish untie eh akk nk sikit buleh dak????hiks...mengaku akk lak...

PUTUBAMBU said...

happy birthday dear danish..!

semoga menjadi anak yg baik..berjasa kepada ibu bapa dan negara..!!

amin..!

Casper a.k.a wifee en.atan said...

daela

akak pun akak ler janji rockkkk

putu

amin..mudah-mudahan

* ayu * said...

sedapnya kek...
happy bday danish sayang!!!!!

kalau dekat ni, mesti dh kena gomol ngan aunty ayu tau!
geram!

NadaFio said...

wah meriahnya!!!!
gler arh...
jelez...
dulu kakta buat besday kat angah...
kita kan kamcing... haha...
u're the best momma!!! and sista