Monday, November 10, 2008

saya yang letih

sebenarnya saya nak post entry bday danish. tapi camera tak tau saya pi lempaq tang mana. saya letih sebenarnya. saya kalo preggy terus lembik. alah la apa lagikk. tadi nak bangun punya malas la. sakit badan. dan sekarang ni pinggang saya sakit rasa cam nak period plak. entah lahhh.

dah mula la muntah pagi2. tapi kali ni tak teruk macam yg lepas2. muntah pagi jer..lepas tu tak larat la apa lagi. ..saya akan lembik sampai kol 11 macam tu..lepas tu cergas la balik. boleh laaa.

saya dah tak boleh bau nasik. rasa nak muntah jer. bau ayam panggang tu pun tak lalu. semalam saya teringin nak makan mcflurry kat mcdonald tu. so dapat laa. balik jer dr mcd, en.atan singgah pasar malam. dia ajak sy turun tapi saya tak mau. sy tunggu dlm keter jer, sbb bau makanan tu dah buat saya loya........

6 yang turut berpot-pet:

daela said...

akk casper...jgn akk kurus dah ler...riso nya...hiks..

Casper a.k.a wifee en.atan said...

daela

kalau kuwus lepas ni syokk yer..akak tingin nak pakai kebaya nyonya wakakakakakaka

daela said...

ok....sy punya kebaya nyonya dh x muat...hik2...sedey...gemok nya sy!!!lately nih...

PUTUBAMBU said...

siannya...morning sickness teruk yek?

putu dulu pun macam tu jugak..

anyway, anda ditagged..sila masuk blog putu yek..

* ayu * said...

apa pun... take care ye kak..

NadaFio said...

tanda-tanda pregnant...
besala kakta memang camtue...
cee budget penah pregnant... ekkeke