Sunday, November 16, 2008

mybutik2u

n3 nih akan dok kat sini untuk beberapa hari. saja tolong promote untuk kawan dia tak tahu dan tak suruh pun. x dapat komisien apa pun tapi kalau dia nak bagi ok jugak. kwang!kwang !kwang!!!. Jadik n3 baru akan dok bawak n3 ni ler...boleh gitu???

pada sesiapa suka online shopping tu sila la click kat http://www.mybutik2u.com/. kat sidebar tu pun ada gak. support la org kita sikit. kalau nak tau apa yg ada kat web ni sila la click kat url tu yer. toke dia nama cik mas. jadik kalo berkenan ker nak tanya apa2 ker... sila ke web site tu . segala pertanyaan anda akan di jawab oleh cik mas yer.

6 yang turut berpot-pet:

cikmas said...

ish...i lap u la...tenkiu2... nanti balik sini aku blanja makan..hahahah

Casper a.k.a wifee en.atan said...

wakakakakakaka...tulong kawan2...hik hik hik...nih aku mula nak pk nak soh hg belanja apa nihhh..tanduk dah kuar dah niii

cikmas said...

haaa..pk2 kan ler... mana taw..kut2 bercuti time aku buka kedai nanti... nak masak kompom tak terer.. hehe..

* ayu * said...

bagus la kak...
nnt ayu jengah k?

Casper a.k.a wifee en.atan said...

ayu..
ya jengah jgn tak jengah yer...

PUTUBAMBU said...

wah..sudah tukar rumah baru..

syabas..!!

nanti kita jenguk link tu yek..tq