Saturday, November 15, 2008

aku yg frusttttttttt

weng weng dah kepala saya otak saya ni. geram tauu. apa tak nya sepatutnya en.atan akan gi interview ari ni kat SP. Tapi sekali bos dia tak bg cuti laa. geramm nya aku... kami anak beranak dah syok habih sebab leh balik dok sana.jemu dah ooo dok pulau ni. tapi pg ni en.atan bg tau dia tak leh cuti. geram tau kat bos en.atan tu rasa cam nak bg C4 jerk biar berkecai...ishh kejam sgt la pulak. tapi apa pun saya GERAM hari ni...dan FRUST...ooooooooooooooooooooo

8 yang turut berpot-pet:

cikmas said...

takpa..takpa..cuba try test mintak pospon dulu.. habaq kat depa masalah problem yg sebenaq.. kalo depa paham.. ok la...

Casper a.k.a wifee en.atan said...

tu la aku gak nak kena call satgi adoiiii

NadaFio said...

nie camna cqeta...
ponteng tak bleh ka Kakta?

Casper a.k.a wifee en.atan said...

tak leh la angah, cik abg i tu kan loyal wakakakakakaka..

dah calldah tadi open interview tu hari ni jer. kalo x der yg berkelayakkan depa akan call balik. minta2 la depa akan call

cikmas said...

aminnn...moga2 ada la peluang utk en.atan tuh.. cek soka kalo hg balik mai sini... hehehe

kak ja said...

SP? Sg Petani? Interview kat mana tu? Park Avenue? Isshhh, dkt sesgt dgn umah kja , Casper..

* ayu * said...

habis tu? intrview en.atan tu camner kak? x g langsung ker?

Casper a.k.a wifee en.atan said...

cikmas
tu la harap2 tu ada la rezeki

kak ja
tak ehh ni interview untuk catering nya serviss

ayu
dia tak leh pi la. tu yg akak frust. tapi akak harap depa akan call dia balik laa