Friday, October 24, 2008

my lunch date

saya dating ngan anak2 saya jer. en.atan panggil geng pecah periuk hehehehhehe. sebenarnya saya gi bank nak setel bil2. besala tu kan keje saya . nampak tak geng2 tu ngan kaluit ngan mesin ATM tu. ishhh sabor jer la anak sapa la tu wehhh.

pas tu masa kuar dari bank kat parking ada keta nihh. Fireman Sam....bgchik menjerit. huh nih pasal asyik terpengaruh ngan Astro Ceria la ni. Ok semua xcited nak amik gambar ngan Fireman Sam nihh, saya layan jerkkkkk

Pic taken by abang. masa ni on d way nak gi makan kat telaga 7. ada horse stable Tun M punya. salah satu tarikan kat pulau ni ler.


kami makan kat sini. coz ada laksa. tapi saya tak rekomen la makan kat sini. sebab lembab dan tak mesra alam. ada ker kami duduk punya lama boleh tuan kedai ni wat tak tau jerkk. sampai saya bersora "tak nak amik order ker". baru la hegeh2 mai nak amik. alasan dia "ingat kan nak berhenti rehat jer" cehhhh tak kira la org nak rest ker apa ker. kalo dah org masuk kedai ko tu kena la meh tanya nak order ke tak. yg den bertambah hangen tu tourist lalu pandai lak dia tego "drink coconut" cehhhhhhhhh


Laksa dah sampai yer...tapi nasi goreng dia belum. dia order nasi goreng cina. dan dia sibuk dgn mangkuk laksa tu sebab ada telurrrrrrrr




2 yang turut berpot-pet:

daela said...

akk...nak makan laksa...sedapnya...

* ayu * said...

sedapnya laksa!!!!