Friday, October 24, 2008

my lunch date part 2

dulu parking free jer tau. sekarang kena bayar. ishh macam tak percaya. dah la parking bawah pokok kalo ranting patah ka apa ka.sapa nak tanggung ada insuran cover ker?

sebenarnya nak amik pic gondola yg naik ke gunung matchinchang tu. saya tak zoom masa amik pic yer. harap maaf. tapi harap faham lah yer.

nih tangga nak naik ke air terjun telaga 7. kalau x mo guna tangga pun boleh. ada jalan sebelah tangga nihh. jadik sapa yg rajin panjat ler. abg dok ajak saya naik. ishh sowi la nak yer, abah korang tak de ..tak kuasa ibu . dan lagik hujan plak tu. lagi pun kat atas tu cuma air tojun jer. kalo naik kabel car leh nampak air tojun tu.


nasi goreng dia dah sampai..apa lagi makan lerrrr



ngah menjamu selera. makan2 jgn tak makan yer....




dan ini lah harga nya...tahu tak masa saya bayar ni..punya la slow dia nak pulangkan baki. ishh mmg saya tak rekomen kedai nihh. saya dan abg order air soya. ok la dia bawak soya dlm can tu . dah tu boleh dia tak bagi ais batu dlm gelas, nak kena mintakk. kalo kedai len tak yah mintak pun.dah la sloww food pun tak best....



4 yang turut berpot-pet:

daela said...

akk...nnt sy dtg sana...kita jumpa tau...

Casper a.k.a wifee en.atan said...

daela..ya boleh saja...akak tunggu ngan karpet merahhh nanti...

* ayu * said...

isk.. lembab ek servis..??
br nak ckp rupa nasi goreng tu cam sedappp jer..

adie-ishmael said...

nak pi juga ke sini...best tak??