Saturday, October 11, 2008

masih tidak terlewat ker

masih tidak terlewat ker saya nak further study nih? saya dah 31thn , anak dah 4...tapi semangat saya nak sambung study tu berkobar-kobar. dulu masa lepas STPM saya leh sambung study dan saya dah minta pun nak masuk UITM la apa la. dah dapat pun tapi waktu tu saya tak mampu nak tanggumg kos study saya. saya tanggung diri saya sendiri tau...masa nak nikah dulu pun saya buat sendiri.saya dah bg tau en.atan saya nak sambung study. dia bg green light kat saya. wokehh sukanya saya. bila en.atan bg restu. ya la saya mesti dapatkan restu dr en.atan dulu .ala2 isteri solehah tu..InsyaAllah.
tapi yang menjadik masalahnya saya kat pulau ni. so susah la nak ulang alik ngan feri tu. makan kos dan masa. jadik camnooo????

cuppppppppppp..kan ker en.atan kata nak balik tggl kat kg?? so lupa ker?? ehh tak lah. kalo dah balik senang la saya nak sambung study.start enjin keta jer yer....wokey???

2 yang turut berpot-pet:

PUTUBAMBU said...

tuntutlah ilmu..walau sampai ke negeri china sekalipun..

putu pun ingat nak study gak..tapi tulah..tunggu anak2 besor sikit kot...

* ayu * said...

tuntut ilmu mana penah ada istilah lewat casper...
teruskan...

we will always be here for u..
amin....