Wednesday, October 22, 2008

kekasih ku seru....

Tajuk tak ada kena mengena ngan isi citer hek hek hek.saja jerk. okey cam semua tau. mamat botak ni akan kawen pada 20/12/2008. Selamat pengantin baru. macam2 spekulasi la yang timboi pasai depa nih. byk yg suka dan byk yg tidak. dah jodoh depa kan?? jadik doakan lah yg terbaik untuk depa. x bekkk ooo doa kan yg buruk2 pasal org. kalau org ada buat salah doa kan agar depa kembali ke jalan yg benar...betul tak?????

yg kat atas ngah menghitung hari bahagia. yg ni plak masih berjuang lagik nak tuntut hak anak dia. ishhh apa la punya bapak. nak cuci tangan jer keja. ini bapak org ker bapak kura??? semoga ibu ni berjaya menuntut hak anak2 dia....


6 yang turut berpot-pet:

* ayu * said...

congrats to mawi & ekin..

sian ek kat shafnie.. alahai...

Casper a.k.a wifee en.atan said...

ayu: sian kat anak2 dia..yg si bapak kan men lagikkk

Zana S said...

anak dia muka sebiji apak dia ek.

tapi... ac kabo pihak perempuan tak kasi cerita pasal anak kat public. la nie exwife dah bercerai dgn 2nd husband, timbul balik citer nie?? huhuhu.... apa dah jadiiiiiii....

daela said...

ala kak...si botak tu cover line jer dlm tv...klu kat luar mak ai...brabang2 bagai..

Casper a.k.a wifee en.atan said...

zana: tu la muka sebijik apak dia..kesian kan anak2 la yg jadik mangsa ..turun naik court ishh ingat tak tertekan ker

daela: dulu akak minat gak budak botak nih..la ni ishhh tak amik tau dah wakakakakakka

PUTUBAMBU said...

hubby kita pernah bersembang ngan lawyer dia..

macam2 cerita ada.. kesian gak dengar..

cuma takleh reveal jelah..rumahtangga org kan..