Wednesday, October 22, 2008

handphone nak let go

kwang!kwang!kwang!....ada sesapa nak beli handphone?? kalau ada bg tau yer. ni latest nya model dari barbie@kfc. morah jer nak jual ni ...

keypad dia invisible yer, ada 3G, internet connection, camera, dan macam2 lagi laaa...jadik jangan lepaskan peluang. nak jual murah jer RM13 ribu ratus puluh sen juta millin..tapi leh nego lagikkk
ps: wakakakakakakak jgn mareee yer...lawak sengal ptg rabu...

5 yang turut berpot-pet:

shafa said...

tingin gak nk beli bende2 gini...
tp kl dpt kt hifzza...
alamatnyer....sehari jer leh kekal...
mmg merugikan btl..

* ayu * said...

hampir tertipu okeh!
hahahaa...

Casper a.k.a wifee en.atan said...

shafa: anak2 saya pun sama gak...ganazzzzz..tu pasal beli kat kedai 2 hinggit jer...kalo kat kfc tu sbb dah menjerit depan kaunter...

ayu: hihihihihihihi..jangan mareee

daela said...

akk...tipah tertipu kak....

PUTUBAMBU said...

kah..kah..!

ni berapa tahunnya warranty boleh dapat kalau beli hp ni?