Monday, August 17, 2009

Muhammad Hadiff Muad'z

Muad'z

Nih kat hospital..lepas kuar labor room..


Qope cam kakak..


Syahdu jer rasa hatiii


Cutenya dia menguap




Pic adalah culang -caling. Muad'z yg suka dgn stroller..hari ni dia dah berusia 52 hari.





dok atas ni senang..nak tolak ke depan ke dapurrr







qalit ja diaaa






nyenyak tidoq








pic lepas trim rambut dgn abah













Muad'z yang baru 3 jam melihat dunia..nih baru lepas kuar dari labor room.











pipi dia...macam buah pear kata nurse kat situ











En.Atan menangis lepas tgk anak dia yg ke 5 ni dan terkejut bila di beritahu berat Muad'z 4 kg. Ya En.Atan ..setiap kali saya melahirkan anak2 dia..sure dia akan menangis?? saya ?? tetap cool.














Tenang jer dia dalam tidur...













2 yang turut berpot-pet:

kak ja said...

Gebunya pp Muadz!! Geram tengok!! Gebu mcm tu, no wonder Danish sampai pi geget ibu kaki dia!! Kalau kja pun kja geget tak lepaih!!

Casper a.k.a wifee en.atan said...

tu pic masa baru kuar kak ja..la ni dah kelabu dah dia...