Monday, June 1, 2009

status terkini

Chupppp..saya masih lagi wife kesayangan en.atan yer hek hek hek. Saja tajuk bir gempaq. Status terkini tu pasal status kesihatan saya lah. Saya mmg betul2 tak larat. Letih..dan rasa nak baring jer kat tilam.Apa benda pun tak mau buat. Itu lah cerita benarnya. Rasanya saya akan apply leave awal 2 minggu. Saya dah tak tahan...

3 yang turut berpot-pet:

*ayu* said...

cuti je lah kak.. take a rest k?
take care!

Tarmizi said...

ambil aje cuti bela perut tu elok elok bagi dia kembang lagi.beranak esok call aku ok

Casper a.k.a wifee en.atan said...

ayu
tu la akak nak cuti la...huhuhuhu 10hb ni kena jumpa gynae. tgk macam mana resultnya.

mizi
ya la aku kasi tau hang dun wori. jgn lupa bawaj hadiah.