Tuesday, April 28, 2009

Budget for next year


Elegan. Pojaan hati ku. Rega 6K++. Ini budget for next year. Jenuh nak himpun det. Tapi harap2 tu jadik kenyataan la. Tak tau pasai pa saya berkenan sgt dgn Elegan ni. Tapi saya nak warna Merah. Dah jatuh cinta sgt dgn Merah. Merah membara dan garang..ohh cantik siotttt.
Yang ke 2 nak kena masuk dlm budget next year ialah untuk bercuti. Byk tempat dah kami survey, tapi semuanya bergantung pada budget.Bukan senang ooo anak 5 ni..byk belanja. Jadi kena himpun dan budget betul2. Lagi pun thn ni budget lebih kepada saya nak bersalin. Kan nak bersalin byk pakai det. Lagi pun bby saya ni songsang. Next month pi scan lagi nak tgk kedudukan bby ni. Kalau dia tak mau pusing tu..kemungkinan nak kena potong perut saya. Kan byk nak pakai duit tu w/pun sy bersalin kat hospital gomen???
lagi pun thn ni kami akan sambut hari raya 7 beranak dah. Ha kan budget lagi tu...saya tak mengeluh di kurniakan anak ramai ni.Bersyukur sangat2. Tapi gaji ciput cam saya dan En.Atan ni mmg kena budget betul2 la..kalau tak melopong tak sampai ujung bulan hihihihihihihi.
Ok tu jer cerita setakat ni...nanti ada la citer len...tunggu...

4 yang turut berpot-pet:

PUTUBAMBU said...

ada le rezeki anak2 tu nanti.. sabor je lah yek...

Casper a.k.a wifee en.atan said...

ya la putu...
betul tu...

*ayu* said...

insyaAllah...setiap amanah Allah tu kan dah ditentukan rezekinya... ayu doakan segalanya selamat.. insyaAllah..

kak ja said...

songsang ke senget ke, kja doakan segalanya selamat..

tiga thn lagi, Cas dah bleh bawak si kecik tu naik elegan merah.. insyaAllah..

jd pindah sini x Cas?