Tuesday, March 24, 2009

Kentut


Pic ni dr yahoo...godek2 jumpa la

Kisahnya tahun 1996 saya ngah exam STPM. Suasana sunyi sepi. Ya la masing2 concentrate jawab exam. Tiba2 saya rasa nak terkentut. Hah sudah..takkan saya nak angkat tgn..nak bg tau penjaga exam yg saya nak terkentut dan minta diri kuar sekejap. Aduhhh..mmg tak boleh tahan ni..jadik dgn penuh konpiden saya pun melepas la angin tu dgn harapan angin tu slow..rupanya kuat...
Hahahahahahah...cam na nak kontrol malu niii...saya pun buat bunyi dgn mulut konon2 saya saja main2...

Tapi mana yg dok berhampiran saya..meja dah bergoyang sbb menahan gelak..saya apa lagi..mmg tutup mulut serapat mungkin menahan gelak..

Kentut mana boleh tahan...kalau dah rasa nak melepas harus di lepaskan...

6 yang turut berpot-pet:

*ayu* said...

lawak arrr kak...
akak bila nak dtg KL nih? tingin la nak jumpa akak...
;)

Casper a.k.a wifee en.atan said...

ayu
hehehehehehe..saja terkenang kisah zaman muda..
Nak gi jugak tapi lepas delivery la yang...anak2 tingin nak pi A FAMOSA tu...

Daela nak dtg sini bulan 5 nnt

kak ja said...

Mesti terpadam lari habis segala ilmu budak yg duduk belakang Cas.. kesian dia!!

Mummy Dasy said...

kahkahkah lawak ar kak...nasib x 1 dewan kawkaw gelakkan akak

adie-ishmael said...

casper...orang pompuan pun kentut juga ker...??? selama ni aku dok ingat hanya orang lelaki jer yang boleh kentut...hehehe

Casper a.k.a wifee en.atan said...

kak ja
hahahaha nasib depa la kak ja...tapi serius masa tu semua pakat tahan gelak..kira yg depan2 tu tertanya-tanya la pasai pa kami gelak

mummy
tu la ishh ngan penjaga periksa tu pun senyum2..ish malu la jugakk

adie
caitt hang niii...ada ka cam tu