Wednesday, January 28, 2009

underwaterworld....







sabtu 24/1 tu kami ke underwater world. hahahha dok pulau ni tak tau nak ke mana jadik bawak la budak2 tu ke situ. Tiket masuk RM14 untuk dewasa dan RM 10 untuk kanak2. Tapi ni untuk harga bg org yg ic dah jadik add pulau. Kalau ic add lain , maka lain la harganya...

Seronok jugak la masuk dlm ni. Tapi yg paling syok kanak2 la. Yg mak dan pak ni layan jer. Saya dok sakit pinggang tapi jalan jugak la pelan2..layan anak2. kenapa saya sakit pinggang?? Ok next entry saya citer yer...

Ada pertunjukan 3D apa ntah lah. tapi kami tak masuk pun.malas...layan kids tgk kehidupan marine dan ikan air tawar tu jer la. Dan tengok penguin. Hah danish mmg xcited lah..tak mo di dukung langsung nak jalan jer. baguss tak la ibu dan abah letih..nak dukung....

6 yang turut berpot-pet:

NadaFio said...

beshnya... nak jugak main tepok amai-amai ngan penguin!

Casper a.k.a wifee en.atan said...

belemoihh ja kak ta tgk penguin tu wakakakakakaka
kalau ngan singa laut tu ok la kot tapi nampak kulit dia merelittttttttt jaaaa

cikmas said...

lamaaaaa tak pi langkawiiii... ternganga-nganga molot aku bila masuk underwaterworld tuh... perak btoi.. tambah lagi.. part tengok ikan besa2 duk melilau ataih pala.. hehe

daela said...

kak casper...kwn daela nk g langkawi hujung minggu ni...kak casper tinggal dekat ngan KUAH TOWN x???

Casper a.k.a wifee en.atan said...

cikmas
wakakakakaka aku pening nak langut atas pala tu. budak2 ni ja yg xcited...nak muntah pun ada gak tgk ikan besaq2 tu

daela
akak dok kat area padang mat sirat la...kat area airport la sayang ...

daela said...

kak casper...camner ni..yek???erm..dila bg add email dila...den kita beremail...ok x???

daela123@yahoo.com.my