Wednesday, December 3, 2008

tajuk apa? ntah ler

Kisahnya saya teringin nak beli Lip Gloss. Hehehehehe..teringin tu kira cam mengidam la so kalau mengidam kena la beli kan. Betoi dak?? Hehehehe sila setuju yer. Lepas tu kan..adeii apa nak type nih hah saya pun search la dalam tenet lip gloss yg nak beli tu. Sekali saya jumpa body shop. Ishh rasa cam nak beli body shop lah. Motip saya nak beli lip gloss ??? Ntah tiba2 saya rasa cam nak melaram dan nak melawa....ishh ada kah ini tanda saya akan dapat bby girl???


Kalau merah menyala macam ni takut plak saya....

Ishh agak2 en.atan saya tu pengsan dak kalau saya pakai macam ni?? Macam Kurupira pun ada..

Nih blusher kot kalau tak silapp


Saya suka yang kaler ujung tu....peberet saya la tuu



Ini eyeshadow....




Mascara....bukan madagascar...ekekekekekeke





Nih perwarna kuku...




yg ni pun eyeshadow jugak kot...



nih untuk sapu kat bibir yer




Ini foundation...den tak reti nak pakaiii



Concealer...


Compact powderrr...cam sedap jer tgkkk



loose powder...


Blusher....
Lip glosss




Pesanan untuk en.atan.....sila lah amik perhatian yer...saya nak pau anda nihh wakakakakakakakaka









8 yang turut berpot-pet:

*ayu* said...

saya sokong akak untuk mem pau en atan! ahhahahha

hidup kak casper!
:P

NadaFio said...

hamboi nanti segakla ibu depa...
muahhahaa

Casper a.k.a wifee en.atan said...

ayu
yahh betul2...bila lagi nak pau kan??? betoi tak?? wakakakakaka

angah
yiihaa tu pun kalo segak..kalo tak??hampehh

PUTUBAMBU said...

saya sokong..!!

wah..sangat cantik le lip gloss yg bawah sekalik tu..

Casper a.k.a wifee en.atan said...

putu
moh ler kita pakat beli

cikmas said...

wahhhh... ada harapan dapat gegirl nihhh... cik lyn kita dah kompem gegirl taw.. huish.. excited sungguh mokcik tuh

B..alang said...

pau ayam ,daging , kacang or kaya ????... cik atan mesti x der problem ye.... hehehehe ... merah menyala tu...

Casper a.k.a wifee en.atan said...

pau inti kacang merah sedapp oooo bang lang