Tuesday, December 23, 2008

pot luck with redmummy.com




Ingat tak lagi kita ada announced nak buat potluck with redmummy.com last month kot, than the Gang Bas Merah, clap clap lah sikit to all 5 of them Rose, Ayu The Sun, Daela, Mayang and Diana K amik initiative untuk buat potluck nih. Depa siap lah ada buat meeting ke hapa bagai, ai oso donno lah, ada jugak kadangkala depa kaco saya tanya itu ini, so hasil perbincangan depa berlima, makanya potluck with redmummy.com inysyallah akan berlangsung jugak:

Bila ? Sabtu 27 December

Waktu ? 4pm - 6pm

Venue ? Taman Putra Perdana Presint 1, Putrajaya

Fees ? takde sebarang bayaran dikenakan cuma mintak kerjasama kalau boleh satu family ke single family bawak boipren ke gf tuh leh bawak makanan lagipun kita buat konsep potluck.

Please email your attendance gak kat komiti yang bertungkus lumus untuk menjayakan potluck with redmummy.com nih yer coz depa nak kira kepala etcs: potluck.redmummy@gmail.com .

Ni map untuk Potluck Redmummy.com

So saya dengan ini, menjemput semua bloggers, frens, readers yang suka x suka dengan ai, (lalat, boleh gak datang, saya peace ) ke Potluck redmummy.com . Dah ramai dok bising bila kita nak buat gathering kan, so saya harap yang diam tu kuor lah dari tpt persembunyian, yang bising pun mailah join sama, tp saya tau masa tu ngah long break, so harap2lah kita dpt kumpulkan seramai yang mungkin.

saya tau ramai bloggers lama segan nak muncul datang party potluck nih yelah korang dah diva divu, mana kelas kan nak datang ai nye potluck yang biasa2 jer ni, tp konsep kita satu jer, nak memesra kan, so arap u all yang gemer2 tuh bolehlah turun padang nanti kay. ai dan gang bas merah tunggu ngan bas warna merah kay

you all boleh copy paste itu banner teaser ke hapa n paste kat blog u all….please spread the news kay. thanks :)from time to time saya akan naikkan entry nih ke sticky mode, lepas maxis ads saya tuh abih yer. muahsssssssssssssssss

dan jangan lupa bila you nak email to komiti redmummy.com (potluck.redmummy@gmail.com) , pastikan you state lam email you:

Name :


Url blog kalau ada :

Nick yang selalu diberi di dalam redmummy.com jika anda bukan silent readers:

Jenis makanan yang akan dibawa:

Jumlah kehadhiran: (kalau single nak bawak mak ke adik badik ke, yang kawan nak bawak berkawan2 ke ha gitu)


Mobile No:

Kalau malas nak email kat gang bas merah, komiti tuh, you leave komen kat sini pun boleh, kang nanti depa berlima kauplah contact details you all from here.

Harap kita jumpa yer….insyallah!



hah tu saya copy paste dari blog kak red. depa nak buat pot luck pada 27/12/2008. saya mmg tak leh nak attend walaupun dalam hati tu tergedik-gedik nak join this event. apa kan daya sbb mabuk den tak habis2 lagik, dan nak prepared persiapan sekolah budak2. kan area utara sessi persekolahan start hari Ahad 4/1/2009. jadik agak bz lah. Kak red lepas ni buat la trip ke Langkawi, family day ker sure gempaq hehehehehehe..amacam geng bas merah setuju tak??? Jadi sesiapa yang teringin nak join this event sila lah daftarkan diri yer. pas tu jangan lupa bawak makanan, jajan ker dah nama pun pot luck tak reti2 lagi ker. dan datang lah dgn niat yang baik, bukan ada udang di sebalik mee. Peace no War.....

5 yang turut berpot-pet:

daela said...

shiok nya....akk casper...nnt bg daela no contact akk k...muleh x...???

Yatie said...

awak pi ke... insya' alalh jumpa kat sana..

yatie, sawanila.com

Casper a.k.a wifee en.atan said...

daela
okiesss

yati

saya tak pi la yati...

shafa said...

tingin nk pi...
tp xdptlah...
sbb ada plan lain...
best nyer kl dpt pi...

adie-ishmael said...

jauhnya...buat pot luck sampai ke putrajaya no!!! gigihnya...