Monday, December 22, 2008

me..hari ini pada pukul 4.10 ptg



nih pic saya. hahahaha motif tayang muka sendiri? suker la ni kan blog saya wakakakakakaka. tak de cuma nak tunjuk muka saya yg di tonyoh bedak, blusher (kalo nampak la) dan lisptick. wakakakkaakaka mak tak reti aihh nak pakai benda alah ni sume...rasa tebai ja muka. dah nak kena pi interview pakai la jugak wakakakakak kot2 dapat markah lebeyy. ada ka cam tu??/


pasai interview tu after dapat result saya bg tau la yer kat mana. tapi ada ka org nak amik org ngandung keje??? alahaiiiii

8 yang turut berpot-pet:

cikmas said...

wahwahwah...very the vassss... kekekke.. selalu natural beauty gitu... anyway..gud luck..kot2 rezeki si kecik lam perot kaa... dapat lak keja baru... aminnnnn

B..alang said...

terperanjat sekejap ... bukak2 je blog ada org tengok balik ...hihhihi..
rezeki tu ketentuan yg Esa ...insyaallah

shafa said...

mn bleh ada dsikriminasi terhdp perempuan mengandung...
mmg xptt company yg diskriminasi mc nih...

Casper a.k.a wifee en.atan said...

cikmas
harap2 tu ada la rezeki nooo...aminnn

bang lang
wakakakakakakak tak koseee

shafa
tu la tapi selalunya kalo preggy depa x amik huhuhuhuhu

daela said...

comeiii akk pakai lipstik na....

Casper a.k.a wifee en.atan said...

daela
tu pun kak rasa bibir dah terjuih dahhhh

Diana-k said...

aaaaaaaa sexy ah tang bibir tuh kakkk...hiksss

Casper a.k.a wifee en.atan said...

diana K

wakakakakaaka agak2 angelina jolie kalah tak??