Friday, December 26, 2008

pic berkarat oiiii

Pic yang dah berkarat. Gasakkk bagi ekekekekekekeke. hari ni baru nak publish..



kakak..tah pesen alien apa tak tau laaa



danish yg sibuk berdangdut atas meja sebenarnya...

hero pujaan malaya..bapa mertuaku...

nih cucu sedara sebelah en.atan....

pic ni masa kakak ipar ku datang umah. nih pic tepi pantai , depa syok sggh mandi kat laut tu...saya tukang jaga beg...tak larat nak join aihhh

3 yang turut berpot-pet:

cikmas said...

lama x mandi lauttt..w/pon kg dekat ngan laut.. hehehe... kan apa.. takut 'jelaga' ... dah la kulit x bopa nak terang... mandi laut mesti meyambaq.. berkilat2 aja muka.. kuangkuangkuang.. namun begitu... itulah xtvt yg paling best masa zaman pakai sluaq pendek doluuuu

BigMouth said...

citer lame pun gue layan beb!!! hehehehe

Casper a.k.a wifee en.atan said...

CIKMAS
betoi2 ..syok nooo mandi tak ingat dunia. mana nak ingat dah time tu kulit nak jelaga ka apa.....la ni jgn dok ajak la mmg tak layan punya lahhh


alang
layan jerr zassssssssssssss