Wednesday, December 17, 2008

our dinner


anniversary tu tak de cake cutting ker apa ker. en.atan bawak kuar makan jer malam tu kat Restoran Nor. Sbb saya dok tingin nak makan ikan masak 3 rasa tu. jadik tu la menu yg di order, ikan masak 3 rasa, kerabu mangga, tomyam dan telur dadar..

tu qope ikan nya..bila dah depan mata tak bernafsu nak makan....

saya yg menggagahkan diri untuk makan. siang tu kan saya MC sbb tak larat..dan muntah 2 ler. jadi saya makan juga la pelan2...

3 yang turut berpot-pet:

daela said...

ala..romentiknya...akk,x bw anak eh???hahaha...ini musti kes kena tinggal...hiks...

Casper a.k.a wifee en.atan said...

daela
bawak ..rakyat2 tu mana leh tinggai nanti bising depa

cikmas said...

aaa..sedapnyaaa..ikan 3 rasa + kerabu mangga mmg sodappp...wahhh..