Friday, December 19, 2008

akhirnya

Ohh en.atan dah ada blog sendiri. Akhirnya...hahahahahahahahahaha. Entah la apa yg dia nak citer dalam blog dia. pakat2 pi baca lah.

ni url blog dia http://chefatan.blogspot.com

4 yang turut berpot-pet:

PUTUBAMBU said...

hehehe...peh ni laki-bini dok berebut laptop le yek? ekekke..

ni nak tanya sikit..en. atan ni chef kat mana ye?

padan le dia susah nak dapt cuti...

Casper a.k.a wifee en.atan said...

putu
dia keje kat hotel helang tu. mmg tension payah bebenor nak cuti kadang2 rasa cam nak merajukkk 3 hari 3 malam....

PUTUBAMBU said...

hehehe...sabor je lah..

wah..best lah awak yek..boleh makan sedap2 yg en. atan buat...

cikmas said...

wahhh...en.atan sudah ada kemajuannn..very the rajin..dalam kebiziannya sbg chef tersohor itew masih sempat berblogging..kekekeke.. jom ramai2 pakat terjah blog diaaa