Thursday, November 6, 2008

yg putus dan yang nak mengikat

semua dah tau pasal kisah ni kan. yg dua org kat atas tu akan jadik wedding of the year untuk thn ni. harap2 depa berdua akan kekal sampai ke akhir hayat lah.

yg kat bawah ni pulak??? ni dah kali ke dua si jantan tu buat hal. anak dah 3. tak serik dan tak insaf. Tuhan tu Maha Kaya, ari ni berapi-api dia menafikan konon dia ada hubungan ngan artis pompuan tu. Selang 2 hari dia kena cekup khalwat ngan artis pompuan tu. Tu la balasan bg dia yg putar alam bini dia...caitttttttttttttt pas tu nak nangis la konon..poyo jer jantan macam tu

4 yang turut berpot-pet:

* ayu * said...

dia mmg jantan poyo!!!!

Casper a.k.a wifee en.atan said...

ya betulll poyo se poyonyaaaa

daela said...

klu mawi lak...ngan sikin tu...lg poyo...org lain sumer dok kat kusi biasa jer...dia...titiba ada yg berspan bagai...hooo....x adil wooo...x suker!!!

kak ja said...

Abby ni must be a very strong person.. Kalau pompuan lain silap2 dah meghoyan..