Thursday, November 6, 2008

layan gambar yer

pic ni dah lama dah amik. tapi dok dalam hp. hari ni ada reader dia maka den pun sakan la mendolod dalam pc.

kalau sesapa tak tau, yg hidung kombang ni bg chik. masa ni kat klinik nak amik ubat danish demam..jadi tukang sibuk ni mesti ikut kemana jer . dan malam2 kalau nak tido dia mesti cari perut ibu dia gak . dan kalo tgh malam kat mana dia tido sekali pun dia mesti cari ibu dia. kacau aaaaa mungkin sbb dia breast feeding sampai 2 thn tu yg rapat kowttt

Danish yg tgh demam. tapi dah abang dan kakak nak ke playground maka danish pun pergi la sekali. cool fever bertempek kat dahi dia


kaki2 hodoh ibu,abang dan bg chik. tak sesuai langsungggg

abang yg tengah menayang perut berlapis dia....




dah lupa la amik pic ni kat mana....



danish dalam keter. dia jadik co-pilot yer. mmg saya tak beli car seat untuk dia, sbb dia mmg tak suka duduk ,dlm stroller pun dia tak mau. habih cam nooo

anak dara ku berposingggg

dia baru lepas kena marah ngan ibu dia sbb dia bergaduh dgn adik dia..>>> kakak

akhirnya budak kecik yg malas nak pegang botol susu tu dah pandai pegang..abih dah semua buat derkk jerrr




makcik ni mmg suka tgk tv dekat2. dia ada eye sight problem. rabun silau. dah bwak gi check tapi eye specialit tu kata bg masa kat dia 3 bulan lepas tu dtg check balik..tu la soh makan sayur bapak punya susah laaa







6 yang turut berpot-pet:

* ayu * said...

comey comey aksi derang..
:)

Casper a.k.a wifee en.atan said...

ayu perangai lagi comeyy pening pala akak...

daela said...

akk...ni sumer anak2 akk....shiok nya...klu dpt jumpa dorang...abis la...aunty daela cubit pipi korang..hiks...(cubit2 syg)

Casper a.k.a wifee en.atan said...

yer daela..tu anak2 akak ler tu. penat la daela..perangai sorang2..adoiii tak tahan dan tak terlayannn

PUTUBAMBU said...

alah..cute2nya...

Casper a.k.a wifee en.atan said...

putu..anak2 mike pun apa kurangnya..hidung terletak jer..hero n heroin hindustan tu