Saturday, November 22, 2008

tak de citer wehh...

bang chik la sapa lagikk hahahahahha

pic depan umah ...

motif amik pic senget benget?? tah la..dan tak tau la sapa yg amik pic nihh...


danish yg qalit tu



bila donlod tadi..qupanya byk la gambar dlm hp den tu. nih musti kerojer anak2 den nihh. anak2 den suma berbakat..sila maklum....nih pic utan sebenarnya..bukan garden yer. wakakaka pasai pa di panggil utan sbb tuan punya dia bz ya amat dan malas nak jaga....tuan punya dia ialah En.Atan....hahahahahaha jgn maree yer abah...




motif amik pic ni? tak tau la saya. nak tunjuk BMW danish yg dah hilang tayar depan dan stereng gamaknya. tu pasal kalau beli mainan untk danish saya malas nak tinggal kat umah. bwak gi umah pengasuh dah tentu selamat....maklum la kat umah saya ada engineer, doktor,bibik pun ada gak...





Danish yg nak smackdown abang dia....






pic ni masa saya tingin nak makan mcflurry. jadik kami pun pi la Mcd. Untuk kanak2?? sundae sorang satu cukupppp







erkk sapa ni?? ntah laaa...erkkk ada yg kenal ker???








6 yang turut berpot-pet:

cikmas said...

eh...aku rasa mcm kenai dgn makcik yg gambaq last tuh... wahaha

NadaFio said...

lawak btoi...

tambah tang keta kena pomen habeh...
fuh! terror anak hampa...

jenuh kepongla kalu gutue noh...

takpa doakanlah esok2x besaq jadik doktor,engineer.... bibik takyahla...
muahahah

lawak2x...

* ayu * said...

wah! anak2 sundae.. mak anak2? flurrryyy... layan sengsorang ker main suap2 ngan en.atan kak? hiks!

* ayu * said...

kak.. email ayu kat siti.amiha.ayu@gmail.com pls..
thnks!

PUTUBAMBU said...

uishh..sedapnya eskrem..!

Casper a.k.a wifee en.atan said...

cikmas
ya ke hg kenai?? heheheheh tu la kuat makan tuuu

angah
hah minta2 masin la mulut angah...

ayu
tak ehh akak bedal flurry tu sorang2..tak kose nak kongsi2 hahaha jahat noo. btw, akak dah sent email kat ayu

putu
bila2 kita geder makan eskrem nooo