Friday, November 28, 2008

supermummy

Lepas juma Redmummy, saya terus balik ambil Danish. Lepas tu balik umah kutip yang lagi 3 orang tu. Tengok ok tak comot so tak payah tukar baju kaedahnya. Terus bawak dia orang keluar. Depa ber3 tertanya-tanya mana saya nak pergi. Arghh ikut jer lahh apa susahh. Ibu yang drive bukan koranggg..

Saya bawak depa ke KFC >obo park< wakakakaka nih ikut slang bang chik..sebenarnya Harbour Park. Sebab saya rasa malas nak masak dan lagi jiran saya pinjam pinggan saya dah 3 hari tak pulangkan. Dia wat kenduri sunat anak dia si Amin tu la. Sila lah terima alasan ni yer. Lagi pun budak ber3 ni dok bersungut nak makan kat KFC...ok abahnya bz maka jom la kita pi.Ohh supermummy kan saya??? Tapi kalau masuk 5 nanti tak tau la saya larat handle ker idak. Letih gak rasanya tu. Jadi abah sila beli buggy untk danish...



Anak dara saya..yg kadang2 ober sikitt. Dia makan ayam seketoi pun sejam...

kan saya dah kata dia ober...bila tau nak ambil pic terus pusing

abang awal dah request chicken rice nih. abg chik plak nak ayam cucuk2 wwakakak last saya beli zinger burger tu kat dia abih citer



budak kecik ni??? erkk suap la apa pun dia makan jer....senang bela nii tak cerewet.


6 yang turut berpot-pet:

cikmas said...

wahhhh meriahnya makan dgn anak2... nasik ayam dia ok gak kan... aku kalo time lapor tak hengat tapi masih gatai nak makan kfc... aku akan oder itu nasik ayam la...

NadaFio said...

NAK GAK KFC!!! SODAPNYA

Casper a.k.a wifee en.atan said...

cikmas
aku tak rasa la plak nasi ayam tu..dok gasak ayam jaa

angah
uiii tu la sodappppp...ayam gorenggggg

kak ja said...

Anak dara kja dulu kecik2 pun sama mcm anak keempat Cas nih.. bantai je.. Tp dia suka sayoq... sampai skg x penah jumpa budak kuat mkn sayoq mcm dia..Abang dia plak dulu kalau bawak mkn, tau nak main n tengok org je.. Semua tu kenangan yg kita akan bawak bila depa dah besaq gedabak mcm ni, Cas...

Casper a.k.a wifee en.atan said...

kak ja tu la...kalau kita makan nasi berkari pun suap dia bantai jugak. tu la kak ja kalo depa dah besar nanti tu semua jadik kenangan la yerrr

*ayu* said...

akak mmg supermummy!!!
tabik spring!!!!