Wednesday, November 12, 2008

bg chik dan kakak graduate

pic culang caling dah. nih lepas time hadiah. sonok kan men depa berdua nii. tak sabar nak tunjuk kat abang. nk bg abg jeles la tu. hik hik hik hik

time ni bg chik ngah timer hadiah.

nih anis anak jiran ku .



koir nih.tapi sayang sore tak dgr..slow sangat


hari ni saya menggagahkan diri ker graduation acik dan kakak. pic nya malas saya nak susun. jadik saya citer yer. nih time budak2 ngah menari. syahdu jer rasa tgk budak2 yg tak tahu masalah, tak tahu susah ni, tak de dosa ni...




nampak anak dara sy yg berkurung kuning tu. jenuh nak pujuk tak mo bg dia tension.





hah tu bg chik ngan kwan2 dia. ehh anak dara saya pun terselit jugak. ngah tunggu turn nak collect hadiah la tu






nih nasyid, sedap tau sora budak kecik tu. bersemangat jer depa bernasyid
















8 yang turut berpot-pet:

daela said...

yelah...apsal ari ni n3 pasal back to skul jer ni...????ni yg buat sy semakin lindu zaman kecil2 dulu...

Casper a.k.a wifee en.atan said...

wakakakakaka tu la pasall. akak bila tgk skol lama mula tingat zaman nakal2 dulu tu

daela said...

akk...bulan 5 thn depan...akk dijangka dh bersalin ka blom...???

Casper a.k.a wifee en.atan said...

bulan 5 next year??? belum lagi laa...naper tu?? nak mai honeymoon kat pulau yer...boleh boleh

daela said...

ha...ish...malu sy...akk kata gitu...moga2 ye kak kan???

PUTUBAMBU said...

alah comelnya dia...!!

Casper a.k.a wifee en.atan said...

daela

apa nak malu??? biasa jer tu

putu

tu pun tak larat nak pujuk.si kakak tu kan boleh kalau dia boring jerit habissss

NadaFio said...

wah hapeningny graduation day diorang!!!
haha