Monday, October 20, 2008

nak coti-nak cotiiii

saya rasa cam saya nak coti jer. sebab letihh oo rasanya. stress pun ada gak. cam nak pi bercoti la ni jer. tapi tak leh..sbb abg sekolah dan en.atan baru jer coti panjang. dan yg paling penting fulusnya kurenggggg....abih cam no.kena la sabarrr...

tapi bulan 12 ni nak balik kampung lagikk...sebab raya haji kan. kali ni en.atan balik gakk..so langkah tu panjang sikit la...

ni la plan kami yer:-



kami plan balik umah ayah saya kat tepeng tu. mai sini lepak2 sat.
bawak budak2 mai sini. tgk animal...bg pueh2...selama ni dok tgk lam animal planet jer
pas tu lajak ke sini. bg chik dah lama minta nak ke sini...ok hajat mu akan di tunaikan yerrr
nihh saya tingin nak tgk sangat yerrr
dan petik benda alah niii...anak2 saya tak sabar nak petik nihhhh

3 yang turut berpot-pet:

PUTUBAMBU said...

wah..bestnya nak gi makan angin..!

nanti balik tepeng..jgn lupa kasitau yek.. boleh le jumpa kat sana.. atau cas gi jek jln2 pulak kat kg. putu di Pantai Remis tu..

* ayu * said...

bestnya nak g cuti!!!
nak ikut, leh x?

Casper a.k.a wifee en.atan said...

mintak2 menjadik la coti2 mesia tu.hihihihihii..

putu raya haji ni kelik kg jugak ker??? kalo balik kita jumpa kat mana2 lah yer....


ayu..nak itut?? bolehhh sila...sila....