Thursday, May 22, 2008

whatz news????

hah last 2 days bz giler...coz nak closing payroll and my colleague lak cuti coz nak kahwin..so tinggal sorang2. hah mau tak jadik cam sotong kurita...sampai forgot my lunch..wahh kira hebat lahhhhh...so forget it about datss

hah masa cuti ph on 19/5/2008..me buat make over kat umah. cat umah la. kaler light purple laa my son nyer pilihan. nak tak nak beli la juga kaler tu w/pun me nak light pink. dalam hati dok agak sure x cantik punya..tapi bila dah cat marvellousssss...cantik siottt. bila me puji kaler tu cantik my son kan men seronok lagi...

so nanti me paste kat sini dinding umah me yg kaler purple tu

2 yang turut berpot-pet:

AfifLuvAvril said...

wa hahahha...
Purple kaler...
suka jugak tue...
tak sabaq nak tngk dinding umah u
(sambil kaki tergedik2)...
hua hahahah

Firman Nurmie said...

lah nanti i amik gambar i tepek laaa wokayy sabar noooo