Thursday, May 22, 2008

budak nih lagiiii


k budak nih lagii..x leh mentioned budak kecik coz dah besar panjang..yg sebelah tu Top Student yg dapat 21A...bespren my adik nih lah. my adik pun pandai gak..dia pandai menyanyi, menari...erkkk ko pandai apa lagi angah??? hehehehehe jgn marah..ni compliment dari i ni..kan senang nak dapat..hua hua hua hua hua hua hua

meh i citer pasal dak angah nihhh

nama dia muhammad nadzirul afif..kecik2 dulu we call dia adik. masa lahir dia kurus ya amat..masuk jer umo dia 2 thn dia start debab la. aiyakkk x larat nak dukung...manja gilerrr. oppss lupa yg badan dia leh naik tu dia makan biskut 4 segi lemak cicah milo dan ikan temenung, kalau 10 ekor ikan tu jgn harap nak tumpang. angah kalau x caya refer ngan mak hahahhaahhaa. pas tu we all suka usik2 dia hah apa lagi muncung sedepa..lupa nak khabarkan another his favourite roti canai...nama glamer dia dulu pit pot hahahahah amik ko angah ..tu nama glamer angah dulu...bila dia start tadika..pagi2 kan men susah nak bgn..jenuh memujuk. bila bangun muncung sedepa..malas nak gi sekolah dulu dia nih. macam2 kena auta,,nak bg dia pi sekolah.
later me sambung lagi cite pasal budak pit pot ni yerrr tapi yg lawak me ingat lagi masa dia darjah 1 dia bawak kad..pergi jual satu 10 sen huh heran bila dia bawak balik det..byk..check punya check dia pi jual tu..terus kena marah coz ni dah kira pau det kawan2 nihhhh

2 yang turut berpot-pet:

AfifLuvAvril said...

mak aih...
cita pasai aku...
wa hahahha...
kantoi gler...
hahaha...
hmm ingat2 lupala kisah nie
tapi thanks remind kan i...
huhu
masyuk...

Firman Nurmie said...

banyak lagi citer kelakar lu masa kecikkk tapi yg x tahan tu bab merajuk sampai muncung se depa tu laaaaa