Friday, August 28, 2009

Alahai bang chik

Dia dah 6 thn. Dia dah belajar berpuasa. Masuk hari ni dah 6 hari dah dia berjaya puasa. Dia ponteng sehari jer sebab dia muntah iaitu puasa hari ke 5. Hari ke 6 dia sambung balik puasa dan macam ni lah keadaan dia. Letih terkelepek. Baring jer sambil pegang perut sebab dia mengadu lapar. Lagi 30 minit nak berbuka dia menangis sebab lapar..aduh kesian saya tgk dia.Tapi saya buat tak tau jer dan pujuk dia bersabar sebab waktu berbuka dah dekat sgt. Akhirnya dia berjaya jugak menahan diri dia. Cayalah bang chik.

1 yang turut berpot-pet:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)