Wednesday, May 13, 2009

special from Ayu....

Ni la anak dara berdua tu. yg kiri tu Dila dan yang kanan tu Ayu. Cute kan anak dara berdua ni? Pic ni saya cilok dari blog ayu..tanpa izin. Ampun yer ayu...
kakak yang tak sabar nak rasa cuppies tu

nampak tu...sedap kan??



Cuppies sedap tu dari ayu the sun. Dia kirim dgn Dila yg datang holiday ke pulau nih. Sedapp bangat cuppies tu. Saya bg anak2 saya sorang satu jer..termasuk juga En.Atan. Yang lain saya punya. Hihihihihi kejam tak???
Saya jumpa dila kejap jer...kat airport masa dia sampai..Lepas tu plan nak jumpa masa dia hari dia nak balik...12/5/2009. Tapi saya tak sempat nak jumpa dia sbb bos saya tiba2 masuk opis. Stuck dgn bos...adoiii rosak program...

Dila, akak minta maaf byk2 yer....

Ops lupa nak bg tau Dila ada hadiah kan saya kain untk buat baju. Cantik sangat..saya suka. Terima kasih banyak2 Dila. Pic kain tu saya tak ambil lagi. Saya janji esok saya letak kat sini ok .

2 yang turut berpot-pet:

*ayu* said...

alhamdulillah.. dapat jugak akak rasa...
ayu mmg dok niat hajat nak jugak bagi akak rasa before akak give birth...alhamdulillah.. termakbul jugak.. :P

hope u like it akak..
muah muah!

daela said...

yup kak ayu....cup cake dah jadi mcm x der rupa sbb kena campak2 kat dlm flite..ape pun..nice to see kak casper..lebiu!!!