Saturday, May 23, 2009

segann

besar kan perut saya
ada qope cam belon tu

hah amikk...bulat jer koo



Hari ini. Segan nak kerja. Masuk dah nak dekat kol 9am. Wakakakaka bgn tadi main dgn Danish dulu. Adoiii dok pk dlm hati nak mai keja ke tidak. Dalam malas2 mai jugak lah. Hah nasib mai keja sbb opismate ku tak masuk..kalau tidak hancorrrrrrrr.






Malas sbb perut ni rasa berat sesangat. Bila berjalan sakit sampai ke ari2.Tak per tak lambat dah next month jer. Berdebar nihh tak tau nak citer cam na. Macam2 perasaan ada, bercampur aduk...kalau di gaul hah leh wat cup cakes beb!!!







2 yang turut berpot-pet:

*ayu* said...

comel!!!!!

kak, secantik2 manusia is perempuan mengandung..
membawa anugerah & amanah Allah tanpa rasa malu, beban & dll.

tak de siapa yang sekuat & sekental wanita yang bakal atau bergelar ibu..

so, teruslah segan g keje..
ihihhi...

rehat je kak..

take care tau!
muah muah!

kak ja said...

suka tengok kebulatan perut Cas...

kja masa ngandung kat Adik perut bulat mcm tu gak, tp x besaq le..