Wednesday, May 6, 2009

bengang...

Bengang? ya saya bengang...saya marah...saya geram, saya marah..saya sedih dan saya STRESS.
Kelmarin semuanya bermula ok. Bos saya masuk2 jer opis terus fire saya pasal invoice. Ok jawapan saya all the invoices and statement saya dah send ke Kuching off untuk payment process. Lepas tu dia @%%&*&&%%%#@** pot pet pot pet. Saya dah stress ni maklum lah mengandung lagi.

Choii bukan salah saya pun...HQ yang peram tak buat payment...cisssss.....
Rasa macam nak 24hrs notice resign jer..tapi memikirkan yg gaji belum dapat dan takut terus kena hold gaji saya tu maka saya sabar kan diri....

Sabar byk2...and lepas ni saya akan congak apa saya nak buat. Sabar sampai masa saya bersalin...


3 yang turut berpot-pet:

adie-ishmael said...

jangan bengang...bos selalu betul dan baik...kan dia yang bagi gaji kat kita setiap bulan...

Casper a.k.a wifee en.atan said...

ishhh nak bengang jugak...
everymonth aku bg list o/standing kat dia takkan dia tak leh tilik?? adoii bila dah nak berak baru nak korek lubang cam ni la kaedahnyaaa

buntalz said...

kak..dah lama akak menyepi... last sekali saya follow akak masa kak red dtg...ingat akak dah dapat baby...heheheh..dulu silent jer skrg baru komen...hehehehe....
pape pun sabo kak...