Tuesday, March 3, 2009

Aduh pening kepala

Hah bukan pening kepala dgn budak2, keja or sbb dah tau gaji akan lambat lagi bulan ni. Tapi pening kepala dgn hamba Allah yg sorang ni. Alkisahnya dia ni pinoy, keja surveyor dah tu tiba2 nak resign. Notis 24 hrs plak tu. Ini dah kali ke 2. Kali pertama dulu dia tarik balik surat resign dia. Ini buat hal lagi..dah turn over semua barang2 dia.
Hari ni dia dtg opis dgn muka sememeh dia nak jumpa bos dan bos tak layan dia. Saya pun sama gak buat tak tau jer sbb dah muak. Buat muka kesian tu. Dah semua pakat tak layan dia dia pun tulis note la...bagi kat saya. Bg tau dia nak keja balik..
Hua hua hua tau pun dia yg bila balik negara Asal tak de keja..tu la buat keputusan terburu-buru. Geram saya malas nak layan. Tapi sy check juga dgn bos sama ada dia boleh keja balik or not ..bos said ok..tapi HQ belum bg keputusan..so wait n see ler.

Sebenarnya dia org dah tak mau ambil dia. Tapi bila bos kata ok nak tak nak kena terima la. Colleague dia dah fed-up dgn dia sbb kalo merajuk hantar surat resign dah konon macam nak ugut la..hahahha tak de sapa nak pujuknya dia...

3 yang turut berpot-pet:

Jake's Daughter said...

org gini eloknya jgn dilayan...huhuhu

p/s: ai link ur blog k?? can???

Casper a.k.a wifee en.atan said...

nak tak nak kena layan gak..sbb dia tercongok depan kita....

ok link ajorrr

PUTUBAMBU said...

ish..ish...
pinoy ni jantan ke betina? kuat merajuk pulak yek...