Friday, February 20, 2009

upin dan ipin



Dah tgk ker movie ni?? Saya dah...masa hari valentine tu. pi dgn ee.atan, abang, bgchik dan kakak. Si kecik Danish tu kena tggal umah mak dia ler. Mula2 en.atan x nak pegi sbb dia demam hari tu tapi memandangkan dah janji dgn anak2 dia maka nak tak nak kena la pergi. mula2 dia ingat nak titon jer dlm tu tapi bila start jer movie mata dia terus segar bugar...hahahah dek penangan Upin dan Ipin...

Kebanyakkan yg pergi hari tu semua parent dgn anak2. Ok lah...enjoy..w/pun animasinya tak se grand animasi luar tapi OK...

Kami sefamily mmg enjoy hari tu sambil makan popcorn....dan yg lawak bgchik asyik terjerit terkejut masa ada babak suspen...kakak rileks jer..tgk macam tak de emosi...saya dan en,.atan gelek mengekeh dan abang??? lupa nak tgk gelagat dia huhuhuhuhuhu...

1 yang turut berpot-pet:

Jake's Daughter said...

best u citer nih....Ai dah tgk 2 kali..wiken nih nak pg lg sekali..anak2 my sister ajak bawak drg pg tgk...