Wednesday, February 11, 2009

aku yang terbakar

Ya sapa yang tak terbakar. Hang wat keja, w/pun ada mengulat sikit tapi gaji dah 11hb belum dapat. Yang sakit hati lagi bila dapat tau setengah orang dah dapat gaji tapi hang belum dapat. tak meroyan ker? meroyan oooo.

Ku rasa cam nak resign. Dah bg tau en.atan. every month gaji lambat ok boleh sabar lagi ni dah sampai 11hb dah..sapa yang leh sabar. Cina2 dah dapat gaji dah ..sebelum CNY lagi. Ok boleh sabar lagi. Tapi ni??? Bila hg dok tanya ngan pihak2 berkenaan ada saja jawapan depa yg membuatkan hati hang terbakar...

OK KEPUTUSAN MUKTAMAD...AKU NAK RESIGN....

2 yang turut berpot-pet:

PUTUBAMBU said...

ish..ish.. melampau betullah kan..

aper reasonnya lambat bebenor tu?

Casper a.k.a wifee en.atan said...

putu

company yg kononnya gagah perkasa tu kalut sgt..dlm satu2 masa nak buat byk project. jadik det tak der cam ni ler jadiknyaaaa