Thursday, January 15, 2009

Nak citer nihh

Sebelum ni saya ada tempek pic kat n3 bertuahnya badan tu. Hik hik hik tempek gambaq tapi tak dak citer. Malas nak menaip. Ok la alkisahnya cam ni. Pic makcik tudung merah kat bawah tu sebenarnya pic bonda permaisuri agung kita la..Permaisuri Nur Zahirah tu. Depa kan org rakyat biasa jer..bukan golongan kerabat pun. Bila dah kahwin ngan tunku Mizan tu..hah dapat jadik sultanah terengganu dan langsung naik jadik Permaisuri Agung. Tak ka namanya bertuah badan tu.
Ya la family dia pun dapat tumpang senang sama oooo. Parent dia yg sebelum ni biasa2 jer dah pun dapat title oo. Jadik tak ke namanya tuah badan tu???

Kalo la en.atan saya tu anak raja kan best jugak?? hahaha dan lagi pasang angan2. Tapi kan betul ka sapa yg kahwin ngan anak raja ni or org2 kaya ni hidup lebih bahagia dari kita yg biasa2 ni????Ermm wallahhualam...

2 yang turut berpot-pet:

cikmas said...

ceyyyyy... tingin nak jadik sinderella gak kaaa.. en.atan pon raja apa... raja masakkk

Casper a.k.a wifee en.atan said...

cikmas
raja kaporrrrrrrrrrrrrrr wakakakaka..